Αυτή η εντυπωσιακή Πάστα Σοκολατίνα είναι υπέροχη,εύκολη και θα τους εντυπωσιάσει όλους!
Υλικά (Ingredients):
-σοκολατένιο κέικ ή παντεσπάνι (chocolate cake or chocolate sponge cake)
Για τη Μους Σοκολάτα (For the Chocolate Mousse)
-340γρ. κουβερτούρα 52% (340gr. semi-sweet chocolate)
-720γρ. κρέμα γάλακτος (720gr. whipping cream)
Για το σιρόπι (For the syrup):
-50γρ. νερό (50gr. water)
-50γρ. ζάχαρη (50gr. sugar)
Για το γλάσο (For the glaze):
-10γρ. ζελατίνη σε σκόνη (10gr. gelatin powder)
-3 κ.σ. κρύο νερό (3 tbsp cold water)
-125ml νερό (125ml water)
-225γρ. ζάχαρη (225gr. sugar)
-30γρ. κακάο (30gr. cocoa)
-130ml κρέμα γάλακτος (130ml heavy cream)
ΔΕΙΤΕ την εκτέλεση της συνταγής πατώντας ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=ba0Cl0hOVtU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0ePn2vdUjw7OX4UXJ6AfY-_EoCZVVyPNCb8svxAb7BXfcDq5YS0rsfdjM
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ