Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Ψαρονέφρι σε λαδόκολλα με μπέικον !!!



Υλικά και Συνταγή

Βάζουμε λαδόκολλα,βγάζουμε το λίπος από το ψαρονέφρι, και το τυλίγουμε με λίγο λάδι ρίγανη αλάτι.
Το τυλίγουμε και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.



Βγάζουμε από την λαδόκολλα και το τυλίγουμε με μπέικον και το πιάνουμε με οδοντογλυφίδες ξανά το βάζουμε στη λαδόκολλα μας δεν τυλίγουμε αφήνουμε να ροδίσει και είναι έτοιμο

Καλή επιτυχία!!!

Panagiota Kiriakou-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ