-Ενα πανεύκολο γλυκό που βγάζει πολλά κομμάτια οικονομικό για να εντυπωσιάσετε !!!
Υλικά-Ingredients
Για την βάση-For the base
450 γρ μπισκότα σοκολάτας-450 gr chocolate biscuits
Σιρόπι σοκολάτας-Chocolate syrup
200 γρ γάλα-200 gr milk
Για την κρέμα-For the cream
1200 γρ γάλα-1200 gr milk
3 πακέτα κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής με γεύση σοκολάτας(χωρίς ψήσιμο)-3 packs Creme Patissiere chocolate flavor(no bake)
Για την σαντιγί-For the whipped cream
300 γρ κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά-300 gr whipping cream 35%fat
100 γρ ζάχαρη-100 gr sugar
Για το στόλισμα-For the decorate
Σταγόνες σοκολάτας-Chocolate drops
Σιρόπι καραμέλας-Caramel syrup.
GERMAN
-Zutaten
-Für die Basis
-450 g Schokoladenkekse
-Schokoladen sirup
-200 g Milch
-Für die Creme
-1200 g Milch
-3 Packungen Creme Patissiere Schokoladengeschmack (kein Backen)
-Für die Schlagsahne
-300 g Schlagsahne 35% Fett
-100 g Zucker
-Für die Verzierung
-Chocolate drops
-Caramel Sirup
ΔΕΙΤΕ την εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=Diip0DgapHY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3cQT3A5YuXeViumJQ5h78b-aC9C5Lu4v81pG-SizfjgpgPfcdgBvfKANI
Εκτέλεση και φωτο από Δέσποινα Γκουβερου -οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ