Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Αφράτο ζελέ βύσσινο!!!




Αφράτο ζελέ βύσσινο!!! Ένα ξεχωριστό , δροσερό και ελαφρύ γλυκάκι με λίγα υλικά και πολύ γρήγορο-Ιδανικό επιδόρπιο μετά από ένα πλούσιο γεύμα!!!!!

Υλικά για μια μακρόστενη φόρμα
2 φακελάκια ζελέ κεράσι
1κουπα νερό
1κομποστα βύσσινο 450γρ
1/2 κουτί γάλα εβαπορέ παγωμένο πολύ
2κοφτες κουταλιές της σούπας ζάχαρη
βύσσινο γλυκό για γαρνίρισμα



Στραγγίζω καλά τα βύσσινα της κομπόστας και το ζουμάκι το βάζω σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό και τη ζάχαρη.
Οταν πάρει βράση διαλύω καλά τα 2 φακελάκια ζελέ .
Βάζω στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
Στο μπλέντερ (του μίξερ μου)βάζω το γάλα το οποίο πρέπει να είναι πολύ παγωμένο και το αφρατεύω.


Προσθέτω το ζελέ μου και χτυπάω καλά να ομογενοποιηθούν και να γίνουν μια αφράτη κρέμα.
Στρώνω στη φόρμα μου μια μεμβράνη και σκορπίζω τα βύσσινα της κομπόστας στον πάτο.
Ρίχνω το μείγμα μου μέσα και βάζω ψυγείο να παγώσει καλά.
Γαρνίρω με γλυκάκι βύσσινο!!! Καλή επιτυχία!!!!

Συνταγή από Tzela Antonopoulou-οι χρυσοχερες-ηδες





ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ