Υλικά:
25 γρ φρέσκα μάγια
200 γρ γάλα
1 αυγο κ ένα ασπράδι
Από ένα κουταλάκι γλυκού ζάχαρη και αλάτι
3 κουταλιές της σούπας λάδι
Αλεύρι γοχ 500 γρ
Γέμιση: 250 γρ κασέρι
250 γρ γαλοπούλα
100 γρ σάλτσα ντομάτας
Μανιτάρια ψιλοκομμένα
Ρίγανη ,αλάτι, πιπέρι
Στο ζεστό γάλα βάζουμε μάγια αλάτι ζάχαρη λίγο αλεύρι ανακατεύουμε κ αφήνουμε να φουσκώσει για ένα τέταρτο.
Προσθέτουμε το αυγό το λάδι κ το υπόλοιπο αλεύρι ανακατεύουμε καλά κ αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει (περίπου μισή ώρα)
Χωρίζουμε την ζύμη σε δέκα μπάλες , τις ανοίγουμε περίπου 1.5 εκατοστό πάχος ,βάζουμε την γέμιση .
Ψήσιμο περίπου 25 λεπτά στους 200 °C .
Συνταγή από Marija Nklc-Οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ