Υλικά
1/2 κιλό φέτα Μυτιλήνης
1 φύλλο χωριάτικο που το έχετε αποψύξει και το χρησιμοποιείτε κρύο (δεν το θελουμε όλο)
1 ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο
1 κ.γ. σουσάμι
¼ κ.γ μαυροκούκι (μαύρο σουσάμι)
3-4 κ.γ. καλό ελληνικό μέλι (θυμάρι ή φασκόμηλο)
100 μλ. ελαιόλαδο
Τυλιγουμε την φετα σε φύλλο κρουστας το βαζουμε λιγο στην καταψυξη.
Τηγανίζουμε και περιχυνουμε με μελι και σουσαμι.
Συνταγή από Ειρήνη Σταματέλλη"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ