Υλικά
400 γρμ νερό
3 κουταλιές λαδι
1 κουταλιά λεμονιού
1.5 κουταλάκι αλάτι
αλεύρι οσο παρει.
Ζυμώνω αφήνω την ζύμη να ξεκουραστεί και κάνω 19 μπαλίτσες και ανοίγω 19 φυλλαράκια τα 8 κατω τα άνοιξα ολα μαζί αφού πρώτα τα είχα ανοίξει μικρά με μαργαρίνη ενδιάμεσα.
Γέμιση
(περίπου 1 κιλο φέτα 3 αυγά 1 κόκκινη πιπεριά και μια πράσινη) μετά άλλα 4 ξανά γέμιση και τα υπόλοιπα 3 και 2 και 2.
Σπορελαιο απο πάνω την χαράσω και ψήσιμο στους 180 βαθμούς.
Ταψάκι Νο 38
Συνταγή από Litsa Mouta-Oi Χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ