Θα χρειαστούμε
100 γρ βούτυρο
2 πακέτα μπισκότα Οreo για τη βάση
Για την κρέμα
200 γρ Φιλαδέλφεια τυρί
6 κ.σ άχνη ζάχαρη
100 γρ κρέμα γάλακτος
Για την σοκολατένια κρέμα
100 γρ κουβερτούρα
200 γρ Φιλαδέλφεια τυρί
3 κ.σ άχνη ζάχαρη
100 κρεμα γάλακτος
Για το Toping
200 γρ κρέμα γάλακτος
1 κ.σ άχνη ζάχαρη
Χτυπάμε τα μπισκότα στο μπλέντερ με το βούτυρο
Βάζουμε σαν πρώτη βάση στο ταψάκι.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί, σε ένα μπολ
Χτυπάμε χώρια τη Φιλαδέλφεια
μαζί με την άχνη, προσθέτουμε την σαντιγί απαλά, ανακατεύουμε
Βάζουμε σε δεύτερη στρώση
Την σοκολατένια κρέμα
Χτυπάμε τη filadelfia με την άχνη και προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα σιγά σιγά βάζουμε σε τρίτη στρώση
Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες
Πριν να σερβίρουμε φτιάχνουμε το Toping.
Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος με άχνη, λίγο τριμμένη σοκολάτα και μίνι oreo μπισκοτάκια.Καλή επιτυχία!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Panagiota Kiriakou -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ