Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Κολοκυθάκια με αυγά παραδοσιακά από Μήλο !!!



ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε 4-5 κολοκυθάκια λίγο μεγαλούτσικα να είναι όχι τα πολύ μικρά που βράζουμε.
Τα κόβουμε σε καρεδάκια μέτρια όχι πολύ μικρά γιατί θα διαλυθούν.
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε τα κολοκυθάκια μέσα να μαραθούν να μαλακώσουν να μαγειρευτουν.
Αλάτι, πιπέρι και προσθέτουμε λίγες σταγόνες νερού για να βοηθήσουμε να μαγειρευτούν τα κολοκυθάκια και να μην κολλήσουν στο τηγάνι.
Χτυπάμε σε ένα μπολ 5 αυγά .προσθέτουμε  λίγο γάλα και το ρίχνουμε  στα κολοκυθάκια .
Χαμηλή φωτιά και ανασηκώνουμε με μια σπάτουλα μέχρι να γίνουν τα αυγά.
Δεν γίνονται σαν ομελέτα αλλά σαν βραχάκια. κομμάτια..κομμάτια δηλαδή.
Ρίχνουμε από πάνω τριμμένο τυρί πχ κεφαλοτύρι.
Σημείωση...η πεθερά μου παίρνει μια πατάτα την κόβει σε πολύ ψιλά καρεδακια και την  βάζει μαζί με τα κολοκυθάκια να ψηθούν.

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Γεωργια Κορ-ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ



ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ