Χοιρινή τηγανιά σκέτη απόλαυση !!!
Υλικά-Εκτέλεση
2 κιλά κρέας για τηγανιά
Βάζω το κρέας λίγο να βράσει με νεράκι για 20 λεπτά και μετά αφού βάλω όλα τα μπαχαρικά τηγανίζω σε καυτό ελαιόλαδο και σβήνω με κρασί.
Η αναλογία των μπαχαρικών είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας έβαλα και μια κουταλιά μέλι μέσα ρίγανη και λίγο μαυροπίπερο..αλάτι κ λεμόνι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΛΗ ΑΠΌΛΑΥΣΗ !!!
Συνταγή και φωτό Theodosia Halvatzh Οι χρυσοχερες-ηδες