Κότα βραστή με πιλαφακι μούρλια!!! Άλλο πράγμα...🐔 όλο γεύση και νοστιμιά 😋😋🐔🐔
Βράζουμε στη χύτρα για μισή ώρα το κοτόπουλο με λίγο αλάτι.
Αφού το ξαφρίσουμε πρώτα.
Οταν είναι έτοιμο το τραβάμε σε πιατέλα και αλατίζουμε από πάνω...✓
Σουρώνουμε το ζωμό σε άλλη κατσαρόλα και μόλις χοχλάσει ρίχνουμε το ρύζι ανακατεύοντας συνεχώς να μην σβολιασει.
Το συγκεκριμένο πιλάφι γίνεται με ρύζι γλασέ ή Καρολίνα.
Η δοσολογία είναι 3 ζωμός, 1 ρύζι.
Προς το τέλος και λίγο πριν κλείσουμε τη θερμοκρασία ρίχνουμε χυμό από 1-2 λεμόνια.
Σερβίρουμε ζεστό με μπόλικο πιπέρι....✓
Μπουκιά και συχώριο !!!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Marina Hatzidaki ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ