Σήμερα σας έχω την καλύτερη μηλόπιτα που θα δοκιμάσετε και από την Κλασική αλλά και από την Νηστίσιμη εκδοχή !! Νόστιμη σιροπιαστή μηλόπιτα που σίγουρα τέτοια δεν έχετε ξαναφάει!!!
Υλικά-Ingredients
Για το σιρόπι-For syrup
600 γρ ζάχαρη-(600 g sugar)
500 γρ νερό-(500 g water)
1 στικ κανέλας-(1 cinnamon stick)
Για την βάση-(For base)
400 γρ νερό-(400 g water)
100 γρ ηλιέλαιο-(100 g sunflower oil)
200 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ-(200 g all purpose flour)
200 γρ ψιλό σιμιγδάλι-(200 g fine semolina)
100 γρ ζάχαρη-(100 g sugar)
2 βανιλίνες-(2 vanilla)
1 κτγ μπέικεν πάουντερ-(1 tsp baking powder)
1 κτγ κανέλα σκόνη-(1 tsp cinnamon powder)
500 γρ φύλλο κρούστας-(500 g phyllo)
Για την γέμιση-For inside
5 μήλα-(5 apples)
Χυμό λεμόνι-(Lemon juice)
Για το πασπάλισμα
50 γρ ηλιέλαιο-(50 g sunflower oil)
70 γρ νερό-(70 g water)
25x30
GERMAN
Υλικά-Zutaten
Zutaten
-Für Sirup
-(600 g Zucker)
-(500 g Wasser)
- (1 Zimtstange)
- (Für die Basis)
-(400 g Wasser)
- (100 g Sonnenblumenöl)
-(200 g Allzweckmehl)
- (200 g feiner Grieß)
- (100 g Zucker)
- (2 Vanille)
- (1 TL Backpulver)
- (1 TL Zimtpulver)
- (500 g Phyllo)
-Für innen
- (5 Äpfel)
-(Zitronensaft)
Για το πασπάλισμα
- (50 g Sonnenblumenöl)
- (70 g Wasser)
25x30
Η συνταγούλα & Εκτέλεση εδώ : https://youtu.be/uulyBbnRldY