Γιουβέτσι Με Χοιρινό -Θα σας ξετρελάνει με την γεύση του !!!!
Υλικά -Εκτέλεση
Κόβω λεπτές ροδέλες κρεμμύδι..σκόρδο..καρότο.
Τσιγαρίζω με λάδι & λίγο βούτυρο μουστάρδα & τα υπόλοιπα μαζί & το κρέας.
Τα σβήνω με κρασί..& μετά ρίχνω τομάτα ..εννοείται λίγη ζάχαρη & ρίχνω το νερό.
Βάζω αλάτι..πιπέρι.. μοσχοκάρυδο πάπρικα & το αφήνω να μαλακώσει.
Όπως είναι μιας & είναι κατσαρόλα ταψί το βάζω στο φούρνο & ρίχνω το κριθαράκι.
Λίγο πριν χυλώσει κλείνω το φούρνο & ρίχνω ένα παγάκι..έτσι δεν μου λασπώνει ποτέ.
Γίνεται & με Κοτόπουλο.
Συνταγή κ φωτό Κατερινα ΤσουλουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ