Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Τσουρέκια αφράτα ολο ίνες !!!


Από τα ωραιότερα αφράτα όλο ίνες νηστίσιμα τσουρέκια !!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ:
Βάζουμε στο μπολ 50 γραμμάρια μαγιά νωπή ,2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,1 ποτήρι χλιαρό νερό ,4 κουταλιές της σούπας.αλεύρι ανακατεύουμε να γίνει χυλός και το σκεπάζουμε για 30 λεπτά!
Βάζουμε στην λεκάνη μας 1 ποτήρι σπορέλαιο,μαχλέπι,κακουλέ,ξύσμα πορτοκαλιού,2 ποτήρια ζάχαρη,μισό ποτήρι χυμό φρέσκου πορτοκαλιού,2 βανίλιες και τα ανακατεύουμε προσθέτουμε το προζύμι σιγά σιγά ζυμώνοντας περίπου 1,100 γραμμάρια αλεύρι.







Σταυρώνουμε την ζύμη και την σκεπάζουμε για 2 ώρες!
Στην συνέχεια την τοποθετούμε στον πάγκο μας την ξαναζυμώνομαι.και κόβοντας κομμάτια κάνουμε.μπαστουνάκια,κορδόνια ότι σχέδιο ότι θέλουμε!
Τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα και τα σκεπάζουμε.για 30 λεπτά!
Συνεχίζουμε βάζουμε πάνω λάδι η γάλα καρύδας και σουσάμι και τα.ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 160 βαθμούς για 35 λεπτά φυσικά τον φούρνο!!

Συνταγή Θεοδώρα Ρουλα Παπαλιάγκα  εκτέλεση φωτό Tzeni Tsanaktsidou - ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!