Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Κότσι χοιρινό σκέτο λουκουμάκι !!!



 Κότσι χοιρινό σκέτο λουκουμάκι !!!


ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Είπα να το φτιάξω διαφορετικά σήμερα και έγινε πολύ νόστιμο και με αυτό τον τρόπο.
Μαρινάρουμε τα κότσια, εγώ τα έβαλα από χτες το πρωί, σε ένα κουτί μπύρα και μια κουταλιά μέλι. Τα γυρίζουμε κάνα δυο φορές ενδιάμεσα.
Στρώνουμε λαδόκολλες στη γάστρα και βάζουμε το κρέας, αλάτι, πιπέρι.
Κόβουμε χοντρές φέτες ένα κρεμμύδι, πιπεριές πολύχρωμες,λάδι, ένα με δύο σκόρδα με τη φλούδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και πάπρικα.
Ρίχνουμε και τη μαρινάδα , σκεπάζουμε με λαδόκολλα και με το καπάκι της γάστρας.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 3-4 ώρες, μέχρι να ψηθεί το φαγητό και να μείνει με τη σάλτσα του.
Το κρέας απίστευτα μαλακό, φεύγει το κόκαλο και νοστιμιά....δεν περιγράφω άλλο.

Συνταγή εκτέλεση φωτό Μαίρη Ηλιοπούλου‎ Χρυσές Συνταγές