Γίγαντες με σπανάκι και μυρωδικά !!! Ενα πολύ ωραίο Γιαννιώτικο φαγητό !!!
ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουσκεύομαι τους γίγαντες από το βράδυ και το πρωί τους βράζουμε καλά.
Βάζουμε και σοτάρουμε σε λίγο λάδι περίπου 800 γρμ σπανάκι μαζί με σέσκουλο 5 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 ματσάκι μαϊντανό 1 ματσάκι άνηθο και ξερό κρεμμύδι.
Αφού βράσουμε λοιπόν τους γίγαντες ,--να κρατάνε ελαφρώς,--βάζουμε στο ταψί τα μισά χόρτα από πάνω τους γίγαντες και τα υπόλοιπα χόρτα ,αλάτι πιπέρι και πάπρικα γλυκιά περίπου 2 κουταλάκια του γλυκού και λίγο λάδι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και όταν πέσει ο όγκος τα ανακατεύουμε και ψήνουμε για να μαλακώσουν τα χόρτα.
Εκτέλεση συνταγή Vassiliki Rapti-Χρυσές συνταγές