Μπακαλιάρος τηγανητός με σκορδαλιά !!!
YΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ο μπακαλιάρος είναι τηγανισμένος με κίτρινο αλεύρι σταρένιο και σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο και σε χαμηλή φωτιά σε βαθύ σκεύος!
Ξαλμυρισμένος όλο το βράδυ σε νερό και μετά αλεύρι κ τηγάνισμα.
Και η σκορδαλιά είναι πατάτα βρασμένη σκόρδο λάδι αλάτι και (λεμόνι)!
Σκορδαλιά με πατάτα. 2 Μεγάλες πατάτες 4 σκελίδες σκόρδο η κατά βούληση 1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι ελαιόλαδο 1 Λεμόνι η κατά βούληση και αλάτι!!
Εκτέλεση φωτό από Gogo Samiou OI XΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ