Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Τούρτα Rafaello !!!



Τούρτα Rafaello !!!-Oλόλευκη χιονισμένη με καρύδα τούρτα !!!

Παντεσπάνι
380 γρ αλεύρι φαρίνααπ ανακατεμένο με 2 κ γλ γεμάτα μπέικιν πάουντερ
250 γρ ζάχαρη
180 γρ γιαούρτι
150 γρ αμύγδαλα τριμμένα
5 αυγά
180 μλ αραβοσιτέλαιο
120 μλ γάλα καρύδας
30 γρ ινδοκαρυδο. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να γίνει αφρός προσθέτουμε το γιαούρτι ανακατεύουμε απαλά με μαριζ βάζουμε εναλλάξ τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο το αλεύρι αδειάζουμε σε βουτυρωμένη αρκετά βαθιά φόρμα 20 εκ ψήνουμε σε αντίστασης στους 170 β για 50 με 60 λεπτά αφήνουμε να κρυώσει κόβουμε σε 3 δίσκους.



Γέμιση
500 μλ κρέμα γάλακτος χτυπημένης με 40 γρ άχνη
200 γρ σοκολάτα άσπρη λιωμένη με 50 μλ γάλα καρύδας
200 γρ τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια χτυπημένο. 50 γρ ινδοκάρυδο.ενώνουμε την λιωμένη χλιαρή σοκολάτα με το τυρί κρέμα με το μίξερ βάζουμε λίγη λίγη την σαντιγυ και ανακατεύουμε με μαρίζ με απαλές κινήσεις τέλος βάζουμε το ινδοκαρυδο.
Το γάλα καρύδας ήταν 400 μλ το υπόλοιπο που έμεινε βάζουμε 1 κσ άχνη και βρέχουμε το παντεσπάνι
Συναρμολογούμε παντεσπάνι γάλα σαντιγί καλύπτουμε όλη την τούρτα με σαντιγί πασπαλίζουμε με ινδοκαρυδο βάζουμε στο ψυγείο για 2_3 ώρες.
Το παντεσπάνι το επάνω μέρος το έκοψα λεπτή φέτα για να είναι επίπεδο και δεν το χρησιμοποίησα.
Μπορούμε στην κρέμα να βάλουμε τριμμένα raffaello.


Εκτέλεση συνταγή από Πετρινα Μπαρδανη‎ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!