Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Πάστα Νουτέλα !!!



ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑ,ΑΦΡΑΤΗ ΣΠΕΣΙΑΛ ΠΑΣΤΑ ΝΟΥΤΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!!!!!!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
4 αυγά,
50 γραμμάρια ζάχαρη,
200 ml γάλα φρέσκο,
220 ml σπορέλαιο,
300 γραμμάρια αλεύρι κοσκινισμένο,
1 βανίλια,
1 φακελάκι μπέικιν,
4 κουταλιές της σούπας γεμάτες κακάο

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη!
Ρίχνουμε το γάλα,το σπορέλαιο, σιγά σιγά το αλεύρι,το κακάο κοσκινισμένο και τέλος την βανίλια!
Τοποθετούμε το μείγμα σε ταψί η τσέρκι.30 νούμερο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 40 λεπτά ανάλογα τον φούρνο!

ΣΙΡΟΠΙ:
2,5 ποτήρια νερού νερό,
2,5 ποτήρια νερού ζάχαρη βράσιμο 4 λεπτά!
Σιροπιάζομαι και τα δυο καυτά!

ΚΡΕΜΑ:
Χτυπάμε 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος πλήρες σε σφιχτή σαντιγί!
Χτυπάμε.500 γραμμάρια τυρί κρέμα με 2 κουταλιές της σούπας νουτέλα σε σφιχτεί σαντιγί!
Ενώνουμε και τα δυο μείγματα απαλά!
Τοποθετούμε την κρέμα πάνω στο κρύο γλυκό και το Τοποθετούμε στο ψυγείο!
Αφού παγώσει καλά φτιάχνουμε το γλάσο:

ΓΛΑΣΟ
250 γραμμάρια κουβερτούρα με 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος,2 κουταλιές της σούπας νουτελλα ,2 κουταλιές της σούπας βούτυρο!
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε στο μπολ που έχουμε σπασμένη άμεσα την κουβερτούρα και την νουτελλα!
Ανακατεύουμε και τοποθετούμε στην Φωτήλα για 2 λεπτά ανακατεύοντας την!
Όταν την κατεβάσουμε προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε αφήνοντας το σε θερμοκρασία δωματίου 4 λεπτά!
Στην συνεχεία βγάζουμε το κρύο γλυκό από το ψυγείον και την τοποθετούμε πάνω με προσοχή!
Τέλος βάζουμε πάνω στο γλάσο νουτέλα!!!

Εκτέλεση φωτό Tzeni Tsanaktsidou‎ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!