Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Γλυκάκι σιροπιαστό καρύδας !!!



 ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΥΚΟΛΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΑΡΥΔΑΣ !!!

ΣΥΝΤΑΓΗ :
Χτυπάμε 6 αυγά με 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη να αφρατέψουν!
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε μεσα 6 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο, 6 κουταλιές της σούπας αλεύρι,6 κουταλιές της σούπας κακάο,6 κουταλιές της σούπας καρύδα,1 βανίλια,2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ και τα ανακατεύουμε πάρα πολύ απαλά με μαρίζ!
Τοποθετούμε το μείγμα σε ταψάκι (25 ν)η και πιο μικρό εάν θέλουμε να έχει ύψος και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο για 10 λεπτά ανάλογα τον φούρνο!

ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε 2 ποτήρια νερού νερό με 2 ποτήρια νερού ζάχαρη και 50 γραμμάρια κουβερτούρα για 3 λεπτά!
Σιροπιάζουμε και τα δυό καυτά!
Όταν κρυώσει κόβουμε κομμάτια και με προσοχή τα βουτάμε σε καρύδα!

Εκτέλεση φωτό από  Tzeni Tsanaktsidou‎--ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!