...Για όλες τις ώρες μα για πρωινό απλά δυναμωτική και χορταστική!
Πανέυκολη και γρήγορη εκτέλεση!
Υλικα:(για ταψακι μεσαιου μεγεθους)
3 φλυτζανια αλευρι
4 αυγα
1 λιτρο γαλα φρεσκο
1/2 κιλο τυρι φετα
Αλατι,πιπερι
Ελαιολαδο για το ταψι
Εκτελεση:
Χτυπαμε με συρμα τα αυγα με το γαλα αλατοπιπερωνουμε και προσθετουμε λιγο λιγο το αλευρι να γινει χυλος.
(οπως τις τηγανιτες)
Στην συνεχεια σπαμε με τα χερια μας το τυρι.
Προθερμαινουμε τον φουρνο στους
200 °C
Βαζουμε λαδι στο ταψι μας...τοποθετουμε στον φουρνο να καψει καλα και προσθετουμε τον χυλο..ψηνουμε αναλογα με τον φουρνο μεχρι να παρει το επιθυμητο χρωμα
(οπως στην φωτο)
Εγω πλεον την κανω με το ματι χωρις μετρησεις
Καλη επιτυχια σε ολους!
Εκτέλεση συνταγή φωτό από Evridiki SamaraΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ