Κότσι χοιρινό στη γάστρα !!!! Έγινε λουκούμι !!!
Συνταγή για δύο κότσια
2 κσ μουστάρδα, 2 κγ μέλι, 2σκ σκόρδο, 2 πορτοκάλια🍊 το χυμό, ελαιόλαδο , δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι .
Μπήγομαι το σκόρδο στο κρέας από πάνω όλα τα υλικά και σε γάστρα σκεπάζουμε και ψήνουμε 200° αντίσταση δυόμισι ώρες, κάπου κάπου ανοίγουμε και αλείφουμε με τά ζουμιά του.
Στο τέλος αφήνουμε με ανοιχτό καπάκι για να πάρει χρώμα!!!!
Συνταγή από κ. 'Αννα Αννούλα-Οι χρυσοχέρες-ηδες