Αρωματικό Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ πατάτας!!!
Υλικά
900 γρ μοσχαρίσιο ποντίκι
1 καρότο
1πιπερι φρέσκο κόκκινο
1 κρεμμύδι ολόκληρο
1 σκ σκόρδο
Μπαχάρι
Θυμάρι
2 κσ πολτό ντομάτας
1κγ ζάχαρη
Αλάτι, πιπέρι
2 δαφνόφυλλα
Ελαιόλαδο
Βράζουμε το κρέας περίπου 1-1ωρα και 30 λεπτά και στραγγίζουμε.
Παίρνουμε από το ζωμό μέσα ανακατεύουμε 1 κσ κορν φλάουρ και αφήνουμε στην άκρη.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά.
Ρίχνουμε το πολτό τη ζάχαρη το κρέας και το ζωμό , αφήνουμε να βράσουν.
Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε το μείγμα με κορν φλάουρ, να πάρουν βράσει μέχρι να πήξει.
Συνταγή από κ.'Αννα ΑννούλαΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ