Εντυπωσιακός κορμός μπαβαρουάζ !!!!!
Παντεσπανι.
4 αβγα
1 φλιτζανα των 200 ML ζαχαρη
2 βανιλιες
1 φλιτζανα αλευρι για ολες τις χρησεις
στη μυτη απο το κουταλακι μπεικιν.
Χτυπαμε αβγαμε ζαχαρη να αφρατεψουνε πολυ καλα .
Σταματαμε το μειξερ, και ριχνουμε αλευρι μπεικιν βανιλιες κοσκινιζοντας και ανακατευοντας προς τα πανω απαλα με μια μαριζ.
Ριχνουμε το μειγμα σε ενα μεγαλο τετραγωνο ταψι στρωμενο με λαδοκολλα ,εγω το εβαλα στο ταψι της κουζινας.
Ψηνουμε στους 180 ' για 15' .
Μολις ψηθει το αναποδογυριζουμε πανω σε μια νωπη πετσετα το σκεπαζουμε κσι το αφηνουμε να κρυωσει.
Βαζουμε απο πανω μια στρωση μαρμελαδα, εγω εβαλα φραουλα, ριχνουμε την κρεμα μπαβαρουαζ ,εγω λογω βιασυνης εβαλα την ετοιμη τη γιωτης!!
Τυλιγουμε σφιχτα το ρολο και απ εξω βαζουμε χτυπημενη φυτικη σαντιγι.
Γαρνιρουμε οπως μας αρεσει !!!!
Συνταγή από κ. Vasiliki Saltaoura-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!