Σαμπλεδάκια που λιώνουν στο στόμα !!!
Υλικά
220 γρ σπορελαιο
260 φυτίνη
300 ζάχαρη
3 κγ μπέικιν
260 γρ χυμό πορτοκαλιού
850 μπορεί και παραπάνω αλεύρι γ.ο.χ.
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα λάδια με τη ζάχαρη ρίχνουμε το χυμό το αλεύρι και το μπέικιν
Ίσως πάρει αλεύρι παραπάνω η ζύμη είναι μαλακιά
Ανοίγουμε φύλλο και κάνουμε σχέδια με κουπ πατ
Ψήνουμε 180 βαθμούς 10 με 12 λεπτά αέρα και ενώνουμε με μαρμελάδα
Μου βγήκαν 75 γεμιστά μπισκοτάκια τραγανά
Η συνταγή είναι από Θεοδώρα Ρουλα Παπαλιάγκα--Εκτέλεση από κ. Βικη ΑναματερουΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!