ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΖΑΡΙΑ ΣΑΛΑΤΑ!!!
Ο μπακαλιάρος είναι τηγανισμένος με κίτρινο αλεύρι και σε μπόλικο αραβοσιτελαιο σε σιγανή φωτιά και βαθύ σκεύος!!
Και η σκορδαλιά είναι πατάτα βρασμένη σκόρδο λάδι αλάτι και λεμόνι!!!
Για την σκορδαλια!!!
2 Μεγάλες πατάτες
5 σκελίδες σκόρδο η κατά βούληση
1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι ελαιόλαδο
Λεμόνι κατά βούληση
Αλάτι!!
Στο μπλέντερ χτυπώ σκόρδα λάδι κ λεμόνι κ μετά πατάτα κ αλάτι!!!!
Για τον μπακαλιάρο
Τον ξαλμυρίζουμε από το βράδυ σε νερό .
Τον κόβουμε κομμάτια τον αλευρώνουμε με κίτρινο αλεύρι και τηγανίζουμε σε μπόλικο ελαφρύ λαδάκι .
Συνταγή από... Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου - Gogo Samiou.--Οι Χρυσοχέρες-ηδες