Μπριζόλες με φρέσκια ντομάτα Πατάτες τηγανητές!!!
ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!!
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σοτάρω με βούτυρο αγελάδος τις μπριζόλες αλάτι πιπέρι ρίγανη
Και της σβήνω με κρασί
Της αφήνω στην άκρη
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνω τριμμένες
4 ντομάτες ώριμες και μόλις πιει τα υγρά του
Ρίχνω λίγο λάδι αλάτι πιπέρι αναλόγως
1 κ του γλυκού κέτσαπ
Το ζουμάκι από τις σοταρισμένες μπριζόλες
Λίγο νερό και αφήνω λιμό να βράσει
Ρίχνω τις μπριζόλες σκεπάζω για 15 με 20 λεπτά και είναι έτοιμες
Καλή μας όρεξη !!!
Συνταγή από κ. Ελένη Κώστα Οι Χρυσοχερες-ηδες !!