Tzela Antonopoulou
Τσιπούρες στα κάρβουνα με λαδολεμονο......και χορταρακια άγρια!!!!
Μικρό μυστικό για καλοψημένη και ζουμερή τσιπούρα.....
Καθαρίζω καλά και πλένω τις τσιπούρες μου.
Αλατίζω καλά και μέσα στην κοιλίτσα του.
Πασπαλίζω με ρίγανη.
Κόβω φετούλες λεμόνι και γεμίζω την κοιλίτσα.
Ετοιμάζω λαδολέμονο.
1 μέρος χυμό λεμονιού 2 μέρη ελαιόλαδο.
Ψήνω τις τσιπούρες στα κάρβουνα και ραντίζω κάθε τόσο με λαδολέμονο κάθε πλευρά που γυρίζω.
Σερβίρω με λαδολέμονο που μας έμεινε.Καλή μας όρεξη!!!
Συνταγή από κ. Tzela AntonopoulouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ