Στραπατσάδα με πιπεριά Φλωρίνης και ανθότυρο!!!!!
Υλικά
5 φρέσκα αυγουλάκια
1 μικρό κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 μεγάλη ζουμερή ντομάτα
1 μικρή πιπεριά Φλωρίνης σε κύβους
Ανθότυρο για το σερβίρισμα
Αλατάκι
Φρέσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο λαδάκι
Εκτέλεση
Σοτάρω το κρεμμυδάκι με την πιπεριά Φλωρίνης σε λίγο λαδάκι.
Προσθέτω την τριμμένη ντομάτα και βράζω τη σαλτσούλα μέχρι να σωθούν τα υγρά.
Προσθέτω τα αβγά ελαφρώς χτυπημένα και αλατίζω.
Τα γυρίζω μέχρι να ψηθούν.
Σερβίρω με κομμάτια ανθότυρου και φρέσκο τριμμένο πιπέρι.Καλή σας απόλαυση!!!!!