Με 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ το κάθε υλικό έχουμε το ποιο ΕΥΚΟΛΟ,ΑΦΡΑΤΟ,ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΡΕΒΑΝΙ ΚΑΡΥΔΑΣ!!
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΥΛΙΚΑ:
3 αυγα.
3 κουταλιες της σουπας γεματες ζαχαρη
3 κουταλιες της σουπας γεματες γαλα
3 κουταλιες της σουπας γεματες σπορελαιο
3 κουταλιες της σουπας γεματες σιμιγδαλι
3 κουταλιες της σουπας γεματες αλευρι
3 κουταλακια μπεικιν παουντερ
3 κουταλιες της σουπας καρυδα
1 βανιλια!!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν!
Ριχνουμε το γαλα-σπορελαιο-σιμιγδαλι-καρυδα και κοσκινισμενα αλευρι-μπεικιν-βανιλια! Βουτυρωνουμε καλα το σκευος μας (26ν) ριχνουμε το μειγμα και το ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο μεσαια.σχαρα για 35 λεπτα αναλογα τον φουρνο.
ΣΙΡΟΠΙ:
Βαζουμε στο μπολ 1 ποτηρι ζαχαρη με 2 ποτηρια γαλα και το ανακατευουμε πολυ καλα με συρμα να λιωσει η ζαχαρη!Και σιροπιαζουμε το γλυκο καυτο!!(Η το αντιθετο 1 ζαχαρη -2 νερο οπως εγω)!!!!
Με το γαλα-ζαχαρη απλα γινεται ελαφρύ !!!
Το εχω δοκιμασμενο !!!!!
Συνταγή από κ. Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
Σ