Χρυσαφένιες τραγανές κασερομπαλίτσες !!!
Υλικά:
4 ασπράδια
4-5 κ.σ.κοφτές κορν φλαουερ
Αλάτι -πιπέρι
800 γρ μαλακά τυριά τριμμένα εγώ έβαλα γκούντα ,μοτσαρέλα,ρεγκάτο,ένταμ.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα προσθέτουμε το αλάτι -πιπέρι το κορν φλάουερ και τα τυριά ανακατεύουμε καλά πλάθουμε σε μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Τα βγάζουμε εγώ τα ρόλλαρα σε φρυγανιά και τηγανίζουμε .Είναι υπέροχα !!!
Συνταγή από κ. Afrodite Kalogiroy--Εκτέλεση από κ. Μαρινα ΜισαηλιδουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ