Κατερινα Μαδικα
Τυροπιτάκια Κουρού για όλες τις ώρες !!!
Υλικά.
1 βιταμ soft 250 γραμ.
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 200 γραμ.
1 μπεκιν
Μια πρέζα αλάτι
Αλεύρι κούλα--ή γ.χ
Γέμιση
Τυρί φέτα 400 γραμμ.
Ανθότυρο 100 γραμμ.
1 αυγό
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι και το βιταμ σε θερμοκρασία δωματίου.
Ρίχνουμε το μπεκιν και το αλάτι.
Τελευταίο ρίχνουμε αλεύρι όσο χρειαστεί για να γίνει μια ζύμη μαλακή να πλάθεται.
Ανοίγουμε το ζυμάρι και με μια κούπα κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια.
Βάζουμε γέμιση σε κάθε ένα και τα διπλώνουμε και κλείνουμε πατώντας στην άκρη με ένα πιρούνι για σχέδιο.
Από πάνω αλείφουμε με αυγό και ρίχνουμε μαυροσούσαμο.
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς αντίσταση έως ότου κοκκινίσουν.
Συνταγή από Κατερινα Μαδικα--Οι Χρυσοχέρες-ηδες