Λευκός κορμός !!!
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΥΛΙΚΑ:
500 γρ φυτικη κρεμα γαλσκτος,
2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ Παπαδοπουλου,
1 ζαχαρουχο γαλα(400 γρ)
200 γρ ψιλοκομμενο γλυκο κουταλιου νεραντζι,
250 γρ λευκη σοκολατα!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε στο μπολ την κρεμα και την ανακατευουμε με συρμα 2 λεπτα!
Ριχνουμε το ζαχαρουχο και ανακατευουμε 1 λεπτο!
Σπαμε τα μπισκοτα και ανακατευουμε με μαριζ να μουσκευουν καλα!
Τελος προσθετουμε το γλυκο νεραντζι ανακατευουμε 1 λεπτο!
Τοποθετουμε το μειγμα πανω σε λαδοκολα το κλεινουμε καλα και προσπαθουμε να το ρολαρουμε!
Το βαζουμε καταψυξη ολη νυχτα!
Τηννεπομενη το βγαζουμε!Βγαζουμε την λαδοκολα και λιωνουμε την σοκολατα σε μπεν μαρι και την ριχνουμε πανω!
Διακοσμηση τριμμενη σοκολατα και γλυκο νεραντζι!!
Συνταγή από Γλυκά Από Την Τζενη-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
·