Τα πιο νόστιμα και γρήγορα μπισκοτάκια βουτύρου με γέμιση – σίγουρα θα ξετρελαθείτε !!!
ΥΛΙΚΑ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ
2 αυγα,1 βανιλια,1 φλυντζανακι του καφε ζαχαρη,1 φλυντζανακι του καφε σπορελαιο, 1 φλυντζανακι του καφε βουτυρο λιωμενο,ξυσμα ενος πορτοκαλιου,5 φλυντζανια του τσγιου αλευρι φαριναπ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετουμε στο μπολ τα αυγα-ζαχαρη ανακατευουμε με συρμα
Ριχνουμε σπορελαιο-βουτυρο-βανιλια-ξυσμα ανακατευουμε με συρμα
Τελος προσθετουμε σιγα σιγα το αλευρι και ζυμωνουμε σε αφρατη μαλακη λεια ζυμη
Την τοποθετουμε στον παγκο κσι την ανοιγουμε με τον πλαστη ενα φυλλο
Με το στομιο ενος ποτηριου κοβουμε δισκακια και τα τοποθετουμε στην λαδοκολα στο ταψι
Τα τρυπαμε.πανω με πηρουνι
Τα ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο για 10 λεπτα αναλογα τον φουρνο
ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ:
Χτυπαμε 250 γραμμαρια βουτυρο με 400 γρ αχνη ζαχαρη λιγο αλατι να ασπρισει
Στο τελος ριχνουμε 2 κουταλιες της σουπας ζαχαρουχο-η κρεμα.γαλακτος
Οποτε τοποθετουμε κρεμα ενδιαμεσα σε δυο μπισκοτα
Λιωνουμε σοκολατα σε μπεν μαρι και τα βουταμε τα μπισκοτα και τελος στην καρυδα
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.