Υπέροχη συνταγή για πανεύκολα ατομικά Πανακότα Σοκολάτας !!!! Αρέσει πάρα πολύ !!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
280 ml γάλα,
35 γραμμάρια ζάχαρη,
300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος (35%)
5 φύλλα ζελατίνης,
400 γραμμάρια ψιλοκομμένη κουβερτούρα.
Ζεσταίνουμε το γάλα,την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη.
Έχουμε σε ένα βαθύ μπολ την κουβερτούρα και ρίχνουμε το μείγμα και ανακατεύουμε προσθέτουμε και τις ζελατίνες αφού προηγουμένως της έχουμε μουλιάσει σε ένα ποτήρι νερό.
Ανακατεύουμε τοποθετούμε στα φορμάκια και στο ψυγείο!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Tzeni Tsanaktsidou Αγαπάμε Μαγειρική !!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!!