Σάλτσα ντομάτας κι ο τρόπος που την φτιάχνουμε !!!!
Πήρα ντοματακια για αρχή 30 κιλα τα ζεματισα λιγο οσο να καθαρίσω τη φλούδα τα έβαλα σε σουρωτήρι τα εριξα λίγο αλάτι και τα αφησα περίπου 15 λεπτά να φύγουν τα υγρά τους.
Στη συνέχεια τα μοιρασα σε δυο κατσαρόλες πρόσθεσα πιπεριές Φλωρίνης απο 7 σε κάθε κατσαρόλα αφου πρώτα τις έψησα και τις καθάρισα τη φλούδα και τα πολτοποίησα με το ράβδο ολα μαζί έριξα από μια 1 κ.σ.αλατι 2 κ.σ ζάχαρη και 1 ποτήρι νερού λάδι.
Στη μία κατσαρόλα έριξα ψιλοκομμένη πιπεριά Φλωρίνης και πράσινη λίγο ρίγανη και λίγο πιπέρι έτοιμη για μακαρόνια και την έβαλα σε μικρά βαζάκια.
Την εβρασα περίπου 45 λεπτά την έβαλα στα αποστειρωμένα βάζα όπως ηταν ζεστή τα σφραγισα τα γύρισα ανάποδα και την αφησα να κρυώσει πριν μαζέψω τα βάζα .
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Κατερινα ΜαδικαΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ