Σαραγλί!!
Πήρα ένα πακέτο φύλλα Βηρυτού του Κανάκη των 450 γρ.σε ένα μπολ έχω καρύδια χοντροκομμένα με λίγο κανέλα κ γαρύφαλλο.
Απλώνω δυο φύλα τα ραντιζω με λίγο καλαμποκέλαιο βάζω καρύδια το τυλιγω με ένα ξύλινο πλάστη και το σουρώνω.
Το έχω βάλει στο πυρεξ και έχω ραντισει από πάνω με λίγο λαδάκι για όλα τα φύλλα έχω βάλει ένα ποτήρι του νερού .
Όχι πολύ γεμάτο.
Το έψησα στους 170 βαθμούς αντίσταση έως ότου ροδίσει.
Έχω βράσει το σιρόπι δύο ποτήρια ζάχαρη και τρία νερό δύο βανίλιες λίγες σταγόνες λεμόνι κ σιρόπιασα καυτό το σιρόπι και χλιαρό το γλυκό.
Εκτέλεση συνταγή φωτό από κ. Κατερινα Μαδικα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ