Υλικά:
Τέσσερα αυγά.
Δύο γιαούρτια των 200 γρ. στραγγιστό .
300 γρ.ζαχαρη.
250 γρ.καλαμποκέλαιο .
Δύο μπεκιν .
Ένα κ.γλ.κακουλε.
Ένα κ.γλ.μαχλεπι.
Δύο κιλά αλεύρι κούλα.
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ έχουμε κοσκινισει το αλεύρι,
Ρίχνουμε τα μπεκιν,
το κακουλε, κ το μαχλεπι.
Σε ένα μπολ χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός τα αυγά,με τη ζάχαρη,έπειτα προσθέτουμε το λάδι,κ στη συνέχεια τα γιαούρτια,
Όταν ενσωματωθούν, τα
Ρίχνουμε μέσα στο μπολ
με το αλεύρι, κ ζυμώνουμε
μέχρι να γίνει μια ζύμη μαλακή να πλάθεται.
Κάνουμε το σχέδιο αλείφουμε,με αυγό Ρίχνουμε σουσάμι,κ ψήνουμε στους 180 βαθμούς αντίσταση έως ότου ροδίσουν.
Εκτέλεση συνταγή φωτό από κ. Κατερίνα Μαδίκα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ