Μπισκοτα βουτύρου
Μπισκοτα βουτύρου που λιώνουν στο στόμα το δε άρωμά τους .....το κάτι άλλο !!!
Παμε να τα κανουμε 👩🍳👩🍳👩🍳👩🍳👩🍳.
250 γρ βουτηρο σε θερμοκρασια δωματιου
2 κ σ.σπορελαιο
120 γρ.ζαχαρη αχνη
1 ασπραδι
2 βανηλιες
1/2 κ.γ.μπεικιν
2 κ. σ.κορν φλαουερ
Αλευρι γ.ο.χ.περιπου 350 γρ.
Μαρμελαδα της αρεσκειας σας.Εγω εβαλα βερικοκο-φραουλα.
Χτυπαμε το βουτηρο με την ζαχαρη αχνη να αφρατεψει προσθετουμε το λαδι-ασπραδι -βανίλιες με τελευταιο το αλευρι .
Η ζυμη ειναι μαλακη να μπορει να περασει απο το κορνε.
Κανουμε σχεδια με το κορνε σας εχω φωτο.στα σχολια.Με το πισω μερος της ξυλινης κουταλας κανουμε τρυπουλα στην μεση και βαζουμε μαρμελαδα.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους αερα για 15 -18 λεπτα μολις δειτε τις ακρες να παιρνουν χρωμα ειναι ετοιμα.
Σας τα συνιστω γινονται υπεροχα.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ . Μαρινα Μισαηλιδου προς την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ.