ΕΥΚΟΛΗ ΑΦΡΑΤΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΚΕΙΚ!!!!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ::
Βουτυρωνουμε πρωτα παρα πολυ καλα το ταψι η την φορμα (26ν) και ριχνουμε 2 κ σ.ζαχαρη!!! Πλενουμε 1 μηλο και το κοβουμε ροδελες κσθαριζουμε τα σπορακια βουταμε τις φετες σε ζαχαρη και τις κολλαμε στα πλαγια του ταψιου ορθιες!
Κανουμε το μείγμα για το ΚΕΙΚ::
Χτυπαμε 4 αυγα με 100 γρ ζαχαρη να ασπρισουν!
Ριχνουμε 40 ml σπορελαιο χτυπαμε 1 λεπτο!
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε σιγα-σιγα 155 γρ αλευρι φαριναπ ανακατευουμε με μαριζ!
Κοβουμε 2 μηλα σε κυβακια και τα βαζουμε στον πατο!
Πανω τους ριχνουμε 2 κ.σ.ζαχαρη!
Πανω στα κυβακια ριχνουμε το μιγμα κεικ το ισιωνουμε και στην συνεχεια ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 45 λεπτα φυσικα αναλογα τον φουρνο το ελενχουμε με ξυλακι απο σουβλακι!
Οταν την βγαζουμε η την αναποδογυριζουμε η την αφηνουμε ετσι και φυσικα πασπαλιζουμε με κανελα-αχνη!
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑΠ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ 2 κ.γ.ΜΠΕΙΚΙΝ!
Εκτέλεση φωτ'ο συνταγή από κ. Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!