Το πιο Αφράτο Κέικ Καρότου (Συνταγή Ζαχαροπλαστείου) - Moist Carrot Cake Recipe
Το κέικ καρότου είναι ένα από τα πιο γνωστά γλυκά ζαχαροπλαστείων κυρίως στο εξωτερικό. Είναι πεντανόστιμο, αφράτο και η κρέμα τυριού απογειώνει τη γεύση του!
Υλικά (Ingredients):
-250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. (250 g plain flour)
-10 γρ. μπέικιν πάουντερ (10 g baking powder)
-1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα (1/2 tsp. baking soda)
-2 κ.γ. κανέλα (2 tsp. cinnamon)
-70 γρ. σταφίδες (70 g raisins)
-70 γρ. καρύδια (70 g walnuts)
-330 γρ. ηλιέλαιο (330 vegetable oil)
-300 γρ. ζάχαρη (300 g sugar)
-100 γρ. καστανή ζάχαρη (100 g brown sugar)
-6 αυγά (6 eggs)
-250 γρ. τριμμένα καρότα (250 g grated carrots)
Για την κρέμα (For the frosting):
-120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (120 g butter at room temperature)
-200 γρ. τυρί κρέμα (200 g cream cheese)
-200 γρ. άχνη (200 g powdered sugar)
-1 πρέζα αλάτι (1 pinch of salt)
-1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (1 tsp. vanilla extract)
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=Q0CpyrfOj8E&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3HLJfQBcKb26kAj49-YlA_bjIEqrY7UMPT2VAYahVucRixBxVtMgS5NJc
Song: Atch - Time Out
Music provided by Vlog No Copyright Music.
Creative Commons - Attribution 3.0 Unported
Video Link: https://youtu.be/7dpvd2lno9o