Ομελέτα και ραδίκια σαλατούλα... εύκολο και νόστιμο φαγάκι, γιατί σήμερα στρώνω τα χαλιά μου και έπρεπε να φτιάξω κάτι γρήγορο !!!
.
.
Ομελέτα
Κόβουμε τις πατάτες κανονικά, τις ξεπλένουμε με νερό και τις ρίχνουμε σε καθαρή πετσέτα να τραβήξει τα νερά...τις απλώνουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα, και ρίχνουμε αλάτι και λίγο ελαιόλαδο... ανακατέβουμε και ψήνουμε στο φούρνο στους 220 βαθμούς...✓✓
.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και το βάζουμε στην εστία να ζεσταθεί χωρίς να κάψει... προσθέτουμε τις πατάτες που είναι ήδη έτοιμες, χτυπάμε 4-5 αυγά με 5 κ.σ. παρμεζάνα και περιχύνουμε τις πατάτες... αφήνουμε να ψηθεί καλά και γυρίζουμε από την άλλη πλευρά...✓✓
Τα ραδίκια τα βράζουμε σε μπόλικο αλατισμένο νερό και τα σερβίρουμε με ελαιόλαδο και λεμόνι..✓✓
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Marina Hatzidaki Οι Χρυσοχέρες -ηδες !!!