ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ
ΥΛΙΚΆ
Ενα πακέτο φύλλο κρούστας,
200γρ.φετα.
200γρ,κασερι τριμμένο,
200γρ, μπέικον,η ζαμπόν,εγώ έβαλα γαλοπούλα ,κομμένη σε κύβους,
2αβγα,
ένα λίτρο γάλα,
ελαιόλαδο,
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Λαδωνουμε το ταψακι ,και πασπαλιζουμε με φρυγανιά.
Σουρωνουμε τα φύλλα ,και τα τοποθετούμε στο ταψί, λαδώνουμε τα φύλλα με ένα πινέλο,ρίχνουμε τα υλικά,.
Χτυπάμε τα αυγά,και τα ρίχνουμε μαζί με το γάλα, αλατοπίπερο,έχω κρατήσει 3φυλλα και τα βάζουμε από πάνω.
Λαδώνουμε ρίχνουμε και λίγο νεράκι,και ψήνουμε στους 180 στον αέρα για 40 λεπτά περίπου .
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Lena TotsikaΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ