ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ!!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΖΥΜΗΣ::
150 γρ βουτυρο μαλακο,
100 γρ αχνη ζαχαρη,
1 αυγο,
1 βανιλια,
270 γρ αλευρι φαριναπ!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:::
Δουλευουμε παρα πολυ καλα βουτυρο-αχνη-βανιλια να ασπρισει!
Ριχνουμετο αυγο!
Ριχνουμε σε δοσεις το αλευρι και ζυμωνουμε!
Κοβουμε την ζυμη σε ισα κομματακια και τα φτιαχνουμε μπαλιτσες!!
Βαζουμε λαδοκολα στο ταψι και συναρμολογουμε το δεντρακι!
Βαζουμε τις μπαλιτσες!
Καθε μπαλιτσα την παταμε στην μεση με την αναποδη μερια μια ξυλινης κουταλας!
Σε καθε ενα βαζουμε μαρμελαδα!
Για αστερι φτιαχνουμε με κουπ αστεριου!
Για βαση φτιαχνουμε ενα τετραγωνο.
Ψηνουμε στους 180 β προθερ.αντιστ.μεσαια σχαρα για 25 λεπτα!
Οταν το βγαζουμε αφηνουμε να κρυωσει ελαφρως και ραντιζουμε με αχνη!!!
Εαν θελουμε βαζουμε τρουφα χρωματιστη η οτι αλλο διακοσμητικο θελουμε!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!