ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ,ΓΕΥΣΤΙΚΟ,ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΠΙΤΑΚΙ!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
3 αυγα,
90 γρ ζαχαρη,
90 γρ αλευρι φαριναπ,
1 κ.γ.μπεικιν,
1 βανιλια!!
Χτυπαμε τα αυγα-ζαχαρη να αφρατεψουν!
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε τα υπολοιπα κοσκινισμενα σιγα-σιγα και ανακατευουμε με μαριζ! Βαζουμε λαδοκολα στο ταψι του φουρνου και ριχνουμε το μείγμα απαλα και το ισιωνουμε!
Ψηνουμε στους 180 β προθ αντιστασεις μεσαια σχαρα για 15 λεπτα!
Το βγαζουμε και το αναποδογυριζουμε σε μια λαδοκολα!
Αφηνουμε λιγο να κρυωσει και στην συνεχεια κοβουμε τις ακρες τυχον ξερες!
Κοβουμε 3 ισα κομματια και 2 μικροτερα !
Χτυπαμε 500 γρ πληρες κρεμα γαλακτος φυτικη σε σφιχτη σαντιγυ ριχνουμε 3 κ.σ.μερεντα χτυπαμε 1 λεπτο!
Και συναρμολογουμε το σπιτακι:
Βαζουμε ενα πατο παντεσπανιου,σαντιγυ!
Ξανα πατο σαντιγί!
Ξανα πατο σαντιγί!
Και ξανα το μικρο πατο σαντιγί!
Τελος το ποιο μικρο σαντιγί!!!!!!
Για σκεπη βαζουμε στα πλαγια σοκολατα !
Και για παραθυρα πορτα σοκολατα λευκη!
Ραντιζουμε με αχνη ζαχαρη!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!