ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΠΊΤΣΑ!
Για τη ζυμη:
3 κουπες αλευρι
1 φακελακι μαγιά
1 κουταλια ζαχαρη
1 κουταλακι αλατι
2 κουπες χλιαρο νερο.
.
.Τα ανακατευουμε 2 λεπτα σκεπαζουμε τη λεκανιτσα και αφηνουμε 20 λεπτά.
Ριχνουμε λιγο λαδι σε μια επιφανεια και το ζυμωνουμε 2 λεπτά. Ξανα αφηνουμε ενα τέταρτο και μετα το απλωνουμε σε λαδωμενο ταψι και αφηνουμε να φουσκωσει λιγο.
Απο πανω ριχνουμε λιγη σαλτσα κετσαπ ριγανη και λαδι.
Κοβουμε φετες ψιλες 1 μεγαλο κρεμυδι και το προσθετουμε. Βαζουμε επισης ελιές 1 ντομάτα χοντροκομμενη πιπεριες και μανιτάρια... Απο πανω λιγο λαδακι και ψηνουμε περιπου μιση ωρα αντιστ. στη χαμηλή σχαρα 180 β.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Ρουλα Λυρου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ