Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 1μιση κιλό γάλα με 1μιση κούπα του τσαγιού ζάχαρη να κάψει.
Σε ένα μπολ χτυπάμε 5 αυγά με 1κουπα σιμιγδάλι ψιλό και 3κουταλιες κορν φλαουρ.
Ρίχνουμε λίγο λίγο το καυτό γάλα... το ξαναρίχνουμε στην κατσαρολα και το αφηνουμε μεχρι να πήξει.
Όταν πήξει προσθέτουμε 2 κουταλιές βούτυρο 2 βανιλιες και ξύσμα πορτοκαλιού .
Βουτυρωνουμε ένα ταψί 36 νο. ριχνουμε λίγο σιμιγδάλι και μετά το μείγμα.
Χτυπάμε ένα αυγό 2 κουταλιές ζάχαρη και 2 κουταλιές σπορέλαιο και το απλώνουμε από πάνω. Ψήνουμε 40 λεπτά 220βαθμούς .
Εκτέλεση φωτό από κ. Ρουλα Λυρου -Οι Χρυσοχέρες -ηδες !!