Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Χταποδάκι τηγανητό..!!!


Χταποδάκι τηγανητό..!!!

Κόβετε το χταποδάκι σε πλοκάμια ,το βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι και αφήνετε να πιει τα υγρά του.. ρίχνετε μία κούπα κρασί και 2 δαφνόφυλλα και το αφήνετε να εξατμιστεί... Ρίχνετε μία κούπα νερό και αφήνετε το χταπόδι να βράσει τοσο όσο να μαλακώσει... Εάν χρειαστεί προσθέτετε και άλλο νερό... Όταν στεγνώσουν τα υγρά του ρίχνετε ελαιόλαδο και τηγανίζετε αυτό...εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λεμόνι στο πιάτο σας ή ξύδι και λίγο θυμάρι.( εγώ σε αυτό το πιάτο μπερδεύω λεμόνι και ξύδι μαζί)... είναι φοβερό!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.  Gogo Samiou -Οι Χρυσοχερες-ηδες !!!