Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Κανταιφάκια απίστευτα σε γεύση κ άρωμα !!!!

Τα φτιαξα και τα κανταιφακια μου!!!!!Μου πέτυχαν !!!!!!!!!!!! 

ΣΥΝΤΑΓΗ:::

Λιώνουμε πρώτα 250 γρ αγελαδινό βούτυρο!! 

Μέσα σε ένα μπολ βάζουμε 1 ποτήρι ψιλοκομμένο καρύδι ,

1 κ.γ.κανελα,

μισο κ.γ γαρύφαλο!! 

Ανοίγουμε το Καντάιφι όπως είναι χωρίς να το ξανοιξουμε!

Και αρχιναμε::

Κόβουμε λωρίδες βάζουμε στην άκρη γέμιση και το τυλίγουμε πολύ σφιχτά!

Βουτυρωνουμε το ταψί και τα βάζουμε στην σειρά!

Τα βουτυρωνουμε πάρα πολύ καλά και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα! 

Στην συνέχεια τα βγάζουμε από το ψυγείο τα ραντίζουμε με νερό και τα ψήνουμε στους 160 β προθ. Αν ντισ.μεσαια σχάρα μέχρι να κοκκινίζουν καλά! ..

ΣΙΡΟΠΙ::

Βράζουμε 4 ποτήρια νερό με 4 ποτήρια ζάχαρη το χυμό από 1 λεμόνι για 6 λεπτά! 

Σιροπιαζουμε καυτά γλυκά με κρύο σιρόπι !

Σιροπιαζουμε ανά δύο! 

Eκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία  Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!