ΣΥΝΤΑΓΗ:::
Λιώνουμε πρώτα 250 γρ αγελαδινό βούτυρο!!
Μέσα σε ένα μπολ βάζουμε 1 ποτήρι ψιλοκομμένο καρύδι ,
1 κ.γ.κανελα,
μισο κ.γ γαρύφαλο!!
Ανοίγουμε το Καντάιφι όπως είναι χωρίς να το ξανοιξουμε!
Και αρχιναμε::
Κόβουμε λωρίδες βάζουμε στην άκρη γέμιση και το τυλίγουμε πολύ σφιχτά!
Βουτυρωνουμε το ταψί και τα βάζουμε στην σειρά!
Τα βουτυρωνουμε πάρα πολύ καλά και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα!
Στην συνέχεια τα βγάζουμε από το ψυγείο τα ραντίζουμε με νερό και τα ψήνουμε στους 160 β προθ. Αν ντισ.μεσαια σχάρα μέχρι να κοκκινίζουν καλά! ..
ΣΙΡΟΠΙ::
Βράζουμε 4 ποτήρια νερό με 4 ποτήρια ζάχαρη το χυμό από 1 λεμόνι για 6 λεπτά!
Σιροπιαζουμε καυτά γλυκά με κρύο σιρόπι !
Σιροπιαζουμε ανά δύο!
Eκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!