Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Ελιόπιτα Κυπριακή!!!


Ελιόπιτα Κυπριακή!! Απολαυστική !!!

2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι,

1/2 ποτήρι σπορελαιο, 

1/2 ποτήρι ελαιόλαδο,

 μια φαρίνα 500 γραμ, 

2 κ γλ μπεικιν, 

λίγο αλάτι, 

2 ποτήρια ελιές καθαρισμένες, 

3 κσ δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο, 

1 μέτριο ξερό κρεμμύδι και δύο φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα. 

Ανακατεύουμε όλα σε ένα μπολ.

 Από πάνω λίγο σουσάμι. 

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μια ώρα.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.   Σοφία Θεοδωρίδου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ